Comments: (5)

presentación de la expo Zaragoza-Kyoto en el Reina Sofía

CATEGORY: eventos + ⚐ ES

El día 20 de junio se celebra en el Reina Sofía de Madrid un evento de presentación de la exposición Zaragoza-Kyoto alojada en el Pabellón de España de la Expo 2008 de Zaragoza.
Abajo os dejamos con el programa.

Greetings (context of Spanish Pavilion / Expo Zaragoza 2008) President of the SEEI 10:00 -10:10 10 min. Spanish
Introduction to “ZaragozaKyoto – Architectures for a Sustainable Planet” Luis Fernández-Galiano 10:10 -10:30 20 min. Spanish
We all build: vernacular techniques Diébédo Francis Kéré 10:30 -10:50 20 min. French
The earth is ours: ancestral materials Rick Joy 10:50 -11:10 20 min. English
DISCUSSION: materials and site Diébédo Francis Kéré 11:10 – 11:30 20 min. French
Rick Joy English

CAFÉ

11:30 -12:00 30 min.
Ideas move: the natural cycle Ábalos / Herreros: Juan Herreros 12:00 – 12:20 20 min. Spanish
We can live better: the pleasures of the everyday Lacaton / Vassal: Anne Lacaton 12:20 – 12:40 20 min. French
DISCUSSION: quality of life Juan Herreros 12:40 – 13:00 20 min. English
Anne Lacaton
The building breathes: atmospheric enclosures Pich-Aguilera / Battle: Felipe Pich-Aguilera 13:00 – 13:20 20 min. Spanish
We design in conversation: the flows of climate Sauerbruch / Hutton: Matthias Sauerbruch 13:20 – 13:40 20 min. English
DISCUSSION: technical innovation Felipe Pich-Aguilera 13:40 – 14:00 20 min. English
Matthias Sauerbruch

LUNCH

14:00 – 16:00 120 min.
The sun helps us: heliotechnical innovations Thomas Herzog 16:00 – 16:20 20 min. English
We learn from nature: ecoefficient construction Mansilla / Tuñón: Emilio Tuñón 16:20 – 16:40 20 min. Spanish
DISCUSSION: energy efficiency Thomas Herzog 16:40 – 17:00 20 min. English
Emilio Tuñón Spanish
We share information: civic participation Ecosistema Urbano: Belinda Tato 17:00 – 17:20 20 min. Spanish
The city is a turtle: a new urbanity Jaime Lerner 17:20 – 17:40 20 min. Spanish
DISCUSSION: sustainable urbanism Belinda Tato 16:40 – 17:00 20 min. Spanish
Jaime Lerner
CONCLUSIONS Luis Fernández-Galiano 18:00 – 18:15 15 min. Spanish

Comments (5)

la pregunta es: ¿es gratuito?

la pregunta es: ¿es gratuito?

La respuesta es muy clara: es gratuita y el aforo es de 400 personas. A ver si conseguis llenarlo.

La respuesta es muy clara: es gratuita y el aforo es de 400 personas. A ver si conseguis llenarlo.

[...] della Expo 08, con una serie di eventi. Commissario: Luis Fernandez Galiano. Il programma sul sito: http://ecosistemaurbano.org/?p=938   Paisajes 08. Jornadas Paisaje, Agua y Sostenibilidad. Dal 26 al 28 giugno. Expo Zaragoza [...]

Post a comment